Édes pillanatok a Gerbeaud Caféban: Valentin nap

Február 14-ét minden évben nagy nyüzsgés előzi meg a Gerbeaud kávéházban: folyamatosan törekszünk rá, hogy izgalmas édességekkel lepjük meg a szerelmeseket.   Nem volt ez másként idén sem, amikor Mártha Róbert, a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője ráhangolódott a Valentin napra: a szerelem színeiben pompázó szív alakú macaronjaink mind a desszert tányéron, mind ajándékként megtalálhatóak kínálatunkban.  Valentin … Tovább

Édes karácsonyi ünnepek a Gerbeaud-val

A Vörösmarty téren egy helyre vezethet az út a karácsonyi vásár forgataga után: ez pedig csak a csodálatos ünnepi díszbe öltözött Gerbeaud Kávéház lehet.   Az ünnepi időszakban a Gerbeaud Kávéház nyitvatartása a következően alakul:   December 24.: 9-14 óráig December 25.: 9-21 óráig December 26.: 9-21 óráig   A Gerbeaud Kávéház varázslatos hangulata kihagyhatatlan … Tovább

Szilveszter a Gerbeaud Kávéházban

Tradíció és innováció. E két örökség határozza meg az immár több, mint másfél évszázados Gerbeaud kávéház mindennapjait és ünnepi pillanatait, amit szívesen osztunk meg Önnel az év utolsó napján. EGY POHÁR PEZSGŐ ÉRKEZÉSKOR Francois President Pinot Noir nyerspezsgő 2015, Törley pezsgőpincészet   MENÜ Marinált hering almapürével, zellerrel, tápióka ropogóssal Füstölt sárgaborsó krémleves korianderes, színes lencsesalátával … Tovább

Búcsúzunk

Tegnap, augusztus 27-én elhunyt Niszkács Miklós. Életigenlése, szenvedélye valamint elkötelezettsége a gasztronómia iránt példaértékű és már-már kivétel nélküli. Ha becsukjuk a szemünket, mosolyogni látjuk. Így emlékezünk rá. Szellemiségének ápolása mostantól a mindennapjaink részéve válik. Megtisztelő, szép feladat lesz. “Az élet olyan rövid, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz borokat, rossz társaságban igyunk, és gyenge … Tovább

Megérkezett új nyári étel- és italkínálatunk

Július 3-án debütált új étlapunk, amelyben újra nagy hangsúlyt kaptak a meleg ételek. Hiszen év elejétől egy új fejezetét elevenítettük fel a Gerbeaud-legendának: meleg ételekkel bővítettük kínálatunkat.   A meleg konyha nem előzmény nélküli történelmünkben, maga Gerbeaud Emil is üzemeltetett vendéglőt a Városligetben Royal Gerbeaud Pavillon néven. Most a Bistro étteremmel egyesült Gerbeaud Kávéház területén … Tovább

Gerbeaud forrásvíz

Budapest értékei megszámlálhatatlanok. A magyar főváros egyedi természeti adottsága, hogy számtalan gyógy- és ásványvízforrás fakad felszínre. Szeretnénk, hogy a hozzánk látogatók is részesüljenek ebből az élményből. A kiváló vezetékes ivóvizünket a magas minőségű, környezetbarát svéd Thoreau szűrőrendszerrel tettük még tisztábbá és zamatosabbá, majd zártuk saját, egyedi tervezésű palackjainkba.   *A víz elvitelre az üveg megvásárlásával … Tovább

Meggyszezon a Gerbeaud Termelőműhelyben

Minden évben eljön az az nap, amikor a Gerbeaud Termelőműhelyének szinte minden dolgozója meggyet száraz, magoz, áztat, vagyis megkezdődik a konyakmeggy elrakás.   Idén is minden a megszokott rend szerint történt. Mikor a meggyek tökéletes pirossá és zamatossá értek, akkor… Több mint másfél tonnát szállítottunk el belőlük Termelőműhelyünkbe, ahol 28 fő 2 napon keresztül válogatta és … Tovább

A Gerbeaud sörös-paprikás ízvilággal készül a Gourmet fesztiválra

A Gerbeaud csoport már több éve bejáratott vendége a Gourmet fesztiválnak, így rutinosan építette be legkülönbözőbb gasztronómiát művelő egységei kínálatába az idei év paprika, sercli, sör tematikáját.   A Gerbeaud cukrászda magával viszi a klasszikus és modern ízeit egyaránt, és olyan limitált különlegességekkel is meglepi a közönséget, mint a sörös bonbon, a paprikás macaron, vagy … Tovább