Vissza

Megérkezett új nyári étel- és italkínálatunk

Július 3-án debütált új étlapunk, amelyben újra nagy hangsúlyt kaptak a meleg ételek. Hiszen év elejétől egy új fejezetét elevenítettük fel a Gerbeaud-legendának: meleg ételekkel bővítettük kínálatunkat.

 

A meleg konyha nem előzmény nélküli történelmünkben, maga Gerbeaud Emil is üzemeltetett vendéglőt a Városligetben Royal Gerbeaud Pavillon néven. Most a Bistro étteremmel egyesült Gerbeaud Kávéház területén alkottuk újra mesterünk elképzelését. A Gerbeaud kávéház tehát már nemcsak remek süteményeivel, hanem ugyanolyan magas színvonalon készült meleg fogásaival is kényezteti vendégeit.

Számos új leves, tészta, főétel került fel az előző menü olyan kedvencei közé, mint Gulyásleves, Gerbeaud burger vagy rántott szelet. Újdonságok kóstolhatók reggeli ajánlataink között is. Könnyed saláták, ízletes szendvicsek színesítik tovább az étel frontot. Desszertkínálatunkat nyárias ízekkel és rég hiányolt klasszikusokkal frissítettük. Házi készítésű fagylaltjainkat megduplázott ízválasztékban kínáljuk a nyári időszakban. A szomjoltókban is a jeges vonalat erősítettük: hideg kávékülönlegességek, limonádék, smoothiek még több változatban.

Várunk mindenkit: reggelizni-, ebédelni-, vacsorázni-, desszertezni vágyókat!