Vissza

Édes pillanatok a Gerbeaud Caféban: Valentin nap

Február 14-ét minden évben nagy nyüzsgés előzi meg a Gerbeaud kávéházban: folyamatosan törekszünk rá, hogy izgalmas édességekkel lepjük meg a szerelmeseket.

 

Nem volt ez másként idén sem, amikor Mártha Róbert, a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője ráhangolódott a Valentin napra: a szerelem színeiben pompázó szív alakú macaronjaink mind a desszert tányéron, mind ajándékként megtalálhatóak kínálatunkban. 

Valentin desszertünk egy málnás csokoládé mousse-szal készült gluténmentes óriás macaron, amelyet helyben és elvitelre is kínálunk. Kávéházunkban a süteményt a Sauska borászat Rosé Extra Brut pezsgőjével kínáljuk, elvitelre pedig 50% kedvezményt biztosítunk minden szeletsüteményünk árából! 

Azoknak, akik esetleg messzebb utaznak szívük választottjához, a díszdobozba csomagolt apró Valentin-napi macaronjainkat ajánljuk: nem csak a desszertek, de a csomagolás megalkotásánál is kiemelt figyelmet szenteltünk a Gerbeaud minőségre. 

Kávéházunkban a készlet erejéig elérhetőek lesznek Valentin-napi finomságaink.  Azoknak sem kell nélkülözniük a Gerbeaud Valentin-napi ínyencségeit, akik Budán laknak: kistestvérünknél, Émile-nél is megtalálhatóak ünnepi édességeink. 

Térjenek be hozzánk egy igazi Gerbeaud-élményre szerelmével és hagyják hátra a szürke téli hétköznapok forgatagát! 

Sok szeretettel várjuk Önöket,
Gerbeaud Café