Főszerepben: az ekler fánk

A Gerbeaud idén ünnepli alapításának 160. évfordulóját. Ezen nemes alkalomból felelevenítjük a régi cukrászat nagy alkotásait, eredeti és mai modern formájukban is. Augusztustól októberig az Ekler fánkot kínáljuk anno és 21. századi formájában. A sütemény a francia Éclair (villám) szóból ered és úgy tartják elsőként Antonin Careme (1784–1833), híres francia séf készítette el a 19. … Tovább

Gerbeaud 160 kártya

Kedvezményes vásárlás cukrászdánkban a Gerbeaud 160-as kártyával! Kugler Henrik valamint Gerbeaud Emil munkássága kihívásokkal teli büszkeség számunkra, melynek ápolása szívügyünk, melyhez nap, mint nap igyekszünk hűek maradni. A Gerbeaud sikerét a hagyományok őrzése mellett az állandó megújulásnak és a vendégei kitartó támogatásának is köszönheti. Ünnepelje velünk együtt 160 éves örökségünket, ehhez pedig fogadja el Gerbeaud … Tovább

Főszerepben: a konyakmeggy

Így készül a konyakmeggy! Idén 160 évesek lettünk, itt az ideje, hogy felfedjük a legnagyobb titkainkat Önök előtt…najó, legalábbis egy részét! 🙂 Szeretnénk megmutatni Önöknek, hogyan készül a konyakmeggy. Amit érdemes tudni a konyakmeggyről, hogy Gerbeaud Emil honosította meg Magyarországon és a mai napig az Ő eredeti receptje alapján készítjük. A Világutazó Magazin így ír … Tovább

160 éves a Gerbeaud cukrászda!

A Gerbeaud 160 éves örökségének ünnepe! Hatalmas mérföldkőhöz érkezett cukrászdánk, hiszen immár 160. születési évünkbe léptünk. Szeretnénk osztozni Önökkel az ünneplésben, hiszen szeretetük és hűségük hajtóerőként szolgál a legkeményebb hétköznapokon is. Ami a süteményes pultot illeti, az évben izgalmas újdonságokkal és rég nem látott klasszikusokkal készülünk és készültünk eddig is. Februárban visszahoztuk sokak kedvenc Gerbeaud … Tovább