Búcsúzunk

Tegnap, augusztus 27-én elhunyt Niszkács Miklós. Életigenlése, szenvedélye valamint elkötelezettsége a gasztronómia iránt példaértékű és már-már kivétel nélküli. Ha becsukjuk a szemünket, mosolyogni látjuk. Így emlékezünk rá. Szellemiségének ápolása mostantól a mindennapjaink részéve válik. Megtisztelő, szép feladat lesz. “Az élet olyan rövid, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz borokat, rossz társaságban igyunk, és gyenge … Tovább

Megérkezett új nyári étel- és italkínálatunk

Július 3-án debütált új étlapunk, amelyben újra nagy hangsúlyt kaptak a meleg ételek. Hiszen év elejétől egy új fejezetét elevenítettük fel a Gerbeaud-legendának: meleg ételekkel bővítettük kínálatunkat.   A meleg konyha nem előzmény nélküli történelmünkben, maga Gerbeaud Emil is üzemeltetett vendéglőt a Városligetben Royal Gerbeaud Pavillon néven. Most a Bistro étteremmel egyesült Gerbeaud Kávéház területén … Tovább

Gerbeaud forrásvíz

Budapest értékei megszámlálhatatlanok. A magyar főváros egyedi természeti adottsága, hogy számtalan gyógy- és ásványvízforrás fakad felszínre. Szeretnénk, hogy a hozzánk látogatók is részesüljenek ebből az élményből. A kiváló vezetékes ivóvizünket a magas minőségű, környezetbarát svéd Thoreau szűrőrendszerrel tettük még tisztábbá és zamatosabbá, majd zártuk saját, egyedi tervezésű palackjainkba.   *A víz elvitelre az üveg megvásárlásával … Tovább

Meggyszezon a Gerbeaud Termelőműhelyben

Minden évben eljön az az nap, amikor a Gerbeaud Termelőműhelyének szinte minden dolgozója meggyet száraz, magoz, áztat, vagyis megkezdődik a konyakmeggy elrakás.   Idén is minden a megszokott rend szerint történt. Mikor a meggyek tökéletes pirossá és zamatossá értek, akkor… Több mint másfél tonnát szállítottunk el belőlük Termelőműhelyünkbe, ahol 28 fő 2 napon keresztül válogatta és … Tovább

A Gerbeaud sörös-paprikás ízvilággal készül a Gourmet fesztiválra

A Gerbeaud csoport már több éve bejáratott vendége a Gourmet fesztiválnak, így rutinosan építette be legkülönbözőbb gasztronómiát művelő egységei kínálatába az idei év paprika, sercli, sör tematikáját.   A Gerbeaud cukrászda magával viszi a klasszikus és modern ízeit egyaránt, és olyan limitált különlegességekkel is meglepi a közönséget, mint a sörös bonbon, a paprikás macaron, vagy … Tovább

Édes meglepetés a Gerbeaudból az édesanyáknak

Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken. A Gerbeaud Termelőműhelyből származó csomagolt termékeink a történelmi falakon is túl reprezentálják a legjobbaktól örökölt kulináris értéket. A konyakmeggy, a macskanyelv és egyéb finomságaink dekoratív papír-, vagy fa csomagolásban kiváló ajándékként szolgálnak. Anyák napja alkalmából az állandó kínálaton felül szív alakú, erdei gyümölcsöslekvárral töltött macaronnal … Tovább

MELEG ÉTELEK A GERBEAUD KÁVÉHÁZBAN

A Gerbeaud  2019-es kínálata a méltán ismert Dobos torta, Royal csokoládé vagy somlói galuska mellett a gulyáslevest, a bécsi szeletet is felvonultatja.   Nem ismeretlen fogalom a  meleg konyha 161 éves történetünkben: 1986-ban  I. Ferenc József osztrák császár és Erzsébet királyné (Sissi) látogatása ihlette az alapító Gerbeaud Émile-t a kínálat bővítésére. Ekkor nyílt meg a … Tovább

Húsvét a Gerbeaud-ban

Egy igazi húsvéti különlegesség került a Gerbeaud cukrászda süteményes pultjába, amelyet a Gerbeaud és a két Michelin-csillagos Onyx Restaurant kreatív cukrászvezetője, Mártha Róbert álmodott meg. Ódákat tudnánk zengeni a “Tojásdesszertről”, de inkább hagyjuk, hogy beszéljen helyettünk a kép és csak a lényeget írjuk le: mogyorós-mandulás répatorta, Dulcey “csokoládéfészek”, narancsos mousseline, lágy narancszselé, Or Noir 1858 étcsokoládé, kandírozott … Tovább

Esküvőszervezőknek mutatkozott be a Gerbeaud Catering

Pár hete adtunk otthont a 9. Esküvőszervezők Szakmai Konferenciának, ahol több mint 70 esküvőszervezőnek mutattuk be miről szól a Gerbeaud ma. HELYSZÍN- A programot esküvői helyszínnek pazar, üvegtetővel fedett Átrium termünkből élvezhették. CATERING – Elsők között hallhattak a megújuló Gerbeaud Catering terveiről, ötleteiről. TORTA – Kínálópultjainkról kóstolót vehettek süteményeinkből, tortáinkból. KÖSZÖNŐAJÁNDÉK – A cukrászainkkal együtt … Tovább