Mikor a Gerbeaud és a Szépművészeti együtt ünnepel

A Gerbeaud 160. születésnapját, a 110 éves Szépművészeti Múzeum pedig a Román Csarnok újranyitását ünnepelte október 30-án egy izgalmas vacsorán. Budapest két ikonikus épülete forrt össze ezen az estén, amelyhez méltóan a Gerbeaud készítette a cateringet, az Onyx étterem pedig a welcome falatokért volt felelős.       Tradíció és Innováció. Fekete és Fehér. Hideg … Tovább

Főszerepben: a Mignon

A Gerbeaud idén ünnepli alapításának 160. évfordulóját. Ezen nemes alkalomból felelevenítjük a régi cukrászat nagy alkotásait, eredeti és mai modern formájukban is. Októbertől decemberig a Mignont kínáljuk anno és 21. századi formájában. Októberi szezonális süteményünk számunkra különösen kedves cukrászati remek, hiszen alapítónk, Kugler Henrik volt az, aki a magyar cukrászat történetében elsőként készítette ezt a kifinomult … Tovább

A 160 éves cukrászda bemutatja: Gerbeaud Sütiműhely

Készítsük el közösen a Gerbeaud cukrászda legfinomabb süteményeit! A sütitanfolyamokkal a törzsvendégek és közönségünk régi kérésének szeretnénk eleget tenni. Számos olyan innovatív és tradícionális receptünk van, amelyeket örömmel osztunk meg velük, ezzel is közelebb hozva őket a Gerbeaud névhez és örökséghez. Szeretnénk visszaadni nekik azt a szeretetet és kedvességet, amelyet nap mint nap kapunk tőlük … Tovább

Az összes budapesti gyerekotthonba tortákat szállított a Gerbeaud

1858. október 14-én nyitotta meg kapuit a Gerbeaud cukrászda. Születésnapunk alkalmából úgy döntöttünk, hogy most mi szeretnénk meglepetést szerezni azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van egy kis varázslatra: választásunk a budapesti gyermekotthonok lakóira esett. A szervezésben és megvalósításban a KUCKÓ /önkéntes program/ volt segítségünkre, így miután a Gerbeaud cukrászműhelyében a munkatársakkal közösen becsomagoltuk a 160 tortát, 20 … Tovább

Különleges csomagolású születésnapi csokoládék Gerbeaud Émile emlékére

Mindig törekszünk arra, hogy vendégeinknek megköszönjük azt a rengeteg szeretetet, amit folyamatosan kapunk tőlük. Ez az év különösen kedves számunkra, hiszen 160. születésnapunkat ünnepeljük. A születésnapunk alkalmából egy régi Gerbeaud hagyományt hívtunk életre: kortárs művészeket kértünk fel Cacao Barry Or Noir 1858 csokoládéból készült születésnapi csokoládénk csomagolásának megtervezésére, hiszen több mint másfél évszada maga Gerbeaud … Tovább

Főszerepben: az ekler fánk

A Gerbeaud idén ünnepli alapításának 160. évfordulóját. Ezen nemes alkalomból felelevenítjük a régi cukrászat nagy alkotásait, eredeti és mai modern formájukban is. Augusztustól októberig az Ekler fánkot kínáljuk anno és 21. századi formájában. A sütemény a francia Éclair (villám) szóból ered és úgy tartják elsőként Antonin Careme (1784–1833), híres francia séf készítette el a 19. … Tovább

Gerbeaud 160 kártya

Kedvezményes vásárlás cukrászdánkban a Gerbeaud 160-as kártyával! Kugler Henrik valamint Gerbeaud Emil munkássága kihívásokkal teli büszkeség számunkra, melynek ápolása szívügyünk, melyhez nap, mint nap igyekszünk hűek maradni. A Gerbeaud sikerét a hagyományok őrzése mellett az állandó megújulásnak és a vendégei kitartó támogatásának is köszönheti. Ünnepelje velünk együtt 160 éves örökségünket, ehhez pedig fogadja el Gerbeaud … Tovább

Főszerepben: a konyakmeggy

Így készül a konyakmeggy! Idén 160 évesek lettünk, itt az ideje, hogy felfedjük a legnagyobb titkainkat Önök előtt…najó, legalábbis egy részét! 🙂 Szeretnénk megmutatni Önöknek, hogyan készül a konyakmeggy. Amit érdemes tudni a konyakmeggyről, hogy Gerbeaud Emil honosította meg Magyarországon és a mai napig az Ő eredeti receptje alapján készítjük. A Világutazó Magazin így ír … Tovább

160 éves a Gerbeaud cukrászda!

A Gerbeaud 160 éves örökségének ünnepe! Hatalmas mérföldkőhöz érkezett cukrászdánk, hiszen immár 160. születési évünkbe léptünk. Szeretnénk osztozni Önökkel az ünneplésben, hiszen szeretetük és hűségük hajtóerőként szolgál a legkeményebb hétköznapokon is. Ami a süteményes pultot illeti, az évben izgalmas újdonságokkal és rég nem látott klasszikusokkal készülünk és készültünk eddig is. Februárban visszahoztuk sokak kedvenc Gerbeaud … Tovább