MMK Megváltozott munkaképességű  – Cukrásztermék-csomagoló munkatárs – Termelőüzem

Munkavégzés helye: Budapest, XXII. kerület

Foglalkozás: Teljes munkaidő, Részmunkaidő

Fizetés: 1300 – 1500 HUF / óránként

 

Könnyen betanulható munkára vágysz egy fantasztikus hangulatú csapatban? Megváltozott munkaképességű új kollégánk jelentkezését várjuk a Gerbeaud csoport XXII. kerületi Termelő üzemében.

Feladatod lapra szerelt dobozaink meghajtogatása és ínycsiklandozó cukrászipari termékeink csomagolása lesz. Változatos termékportfólióval rendelkezünk, ezért munkád nem lesz monoton. Bejelentett munkaviszony keretében egy kiszámítható munkarendet biztosítunk (munkanapokon 6 és 14:30 között), aminek részeként fizetett és valós szabadságot, kávét és személyzeti étkezést is adunk.

Rád várunk, ha önmagadra és a munkádra egyaránt igényes, precízen dolgozó egyéniség vagy és jó kézügyességgel rendelkezel. A munkavégzés helye a Termelő üzemünk (XXII. kerület, Bányalég utca), így könnyen megközelíthető Neked a munka ha Érden, Diósdon, Budaörsön vagy esetleg a környékbeli kerületekben laksz!

Ne habozz, mi már alig várjuk hogy megismerjünk! Fényképes önéletrajzodat “Termékcsomagoló” megjelöléssel várjuk hr@gerbeaud.hu e-mail címünkre.