ÉMILE PULTOS

 

Olyan munkahelyet keresel, ahol az esték a szabadidőről szólnak, nem a munkának? Ha eleged lett abból, hogy a vendéglátás a legtöbb helyen azt jelenti, hogy nincs egy szabad estéd sem, csatlakozz az Émile csapatához!

Émile-nél van élet a munkán kívül is! Olyan munkahelyet biztosítunk, ahol értékeljük az erőfeszítéseid, megbecsüljük a munkád és ahol tényleg jól érezheted magad! Munkatársaink általában legkésőbb 19 órakor végeznek (kivéve az alkalmankénti esti rendezvényeket).

R Ó L U N K

Az Émile egy hangulatos étterem és kávézó-pékség Budán, ahol a kiváló minőségű ételek-italok és a vendégszeretet találkozik. Célunk, hogy vendégeinknek kivételes élményt nyújtsunk, miközben kollégáinknak kellemes és kiegyensúlyozott munkakörnyezetet biztosítunk. Most itt a lehetőség, hogy pultos munkatársként részese legyél ennek a légkörnek!

P O Z Í C I Ó

Mint pultos, a napi feladataid közé tartozik:

  • Vendégek fogadása és barátságos kiszolgálása
  • Kávék és egyéb italok készítése;
    a latte art alapjainak és művészetének elsajátítása, hogy idővel a mesterévé fejlődj
  • Péksütemények, sütemények és további Gerbeaud termékek értékesítése
  • A kassza pontos és precíz kezelése
  • A pékség és a kávézó területének rendben tartása, higiéniai szabályok betartása

Téged keresünk, ha megbízhatóan és önállóan tudsz dolgozni, jól kommunikálsz és vendégközpontú szemléleted révén könnyen megtalálod a megfelelő hangot vendégeinkkel. Kedves, vidám, együttműködő személyiség vagy, figyelsz a részletekre, valamint fontos Neked, hogy a munkádat igényesen és pontosan végezd!

Előnyt jelent, ha van tapasztalatod hasonló munkakörben vagy barista készségeid, és alapszinten beszélsz angolul. De az sem kizáró ok, ha nem – mi mindent megtanítunk, amit tudnod kell!

Az Émile-ben fizetett és valós szabadságot biztosítunk. Kellemes munkakörnyezetben várunk, ahol mennyei kávét és finom személyzeti étkezést is kapunk!

Érdekel? Amennyiben szeretnél dinamikus, barátságos csapatunk tagja lenni, küldd el fényképes önéletrajzod “Émile – Pultos” megjelöléssel a hr@gerbeaud.hu e-mail címre!

Alig várjuk, hogy megismerjünk!