ÉMILE FELSZOLGÁLÓ

 

Olyan munkahelyet keresel, ahol az esték a szabadidőről szólnak, nem a munkának? Ha eleged lett abból, hogy a vendéglátás a legtöbb helyen azt jelenti, hogy nincs egy szabad estéd sem, légy az Émile csapatának tagja!

Émile-nél van élet a munkán kívül is! Olyan munkahelyet biztosítunk, ahol értékeljük az erőfeszítéseid, megbecsüljük a munkád és ahol tényleg jól érezheted magad! Munkatársaink általában legkésőbb 19 órakor végeznek (kivéve az alkalmankénti esti rendezvényeket).

R Ó L U N K

Az Émile egy hangulatos étterem és kávézó-pékség Budán, ahol a kiváló minőségű ételek-italok és a vendégszeretet találkozik. Célunk, hogy vendégeinknek kivételes élményt nyújtsunk, miközben kollégáinknak kellemes és kiegyensúlyozott munkakörnyezetet biztosítunk.

Most itt a lehetőség, hogy részese legyél ennek a légkörnek! Egy lelkes és elkötelezett felszolgáló kollégát keresünk, aki hozzájárul, hogy vendégeink visszatérjenek hozzánk!

P O Z Í C I Ó

Amiben számítunk rád:

  • Vendégek barátságos fogadása és professzionális kiszolgálása
  • Igényeik figyelemmel kísérése és kezelése, kínálatunk ajánlása
  • Az asztalok rendben tartása
  • Szoros együttműködés a konyhai és pultos kollégákkal a zökkenőmentes kiszolgálás érdekében

Téged keresünk, ha megbízhatóan, önállóan és precízen dolgozol, kedves, mosolygós, vendégközpontú személyiség vagy, és Neked is fontos, hogy a munkádat igényesen végezd!

Előnyt jelent, ha van tapasztalatod a vendéglátás területén és alapszinten beszélsz angolul, de az sem kizáró ok, ha nem. Számunkra fontosabb, hogy egy újabb szerethető személyiséggel bővüljön a csapatunk – és mi mindent megtanítunk, amit tudnod kell!

Az Émile-ben fizetett és valós szabadságot biztosítunk. Dinamikus, támogató csapattal, kellemes munkakörnyezetben várunk, ahol mennyei kávét és finom személyzeti étkezést is kapunk!

Csatlakozz hozzánk és dolgozz velünk azon, hogy az Émile továbbra is Buda legkedvesebb törzshelye legyen!
Küldd el fényképes önéletrajzod “Émile – Felszolgáló” megjelöléssel a hr@gerbeaud.hu e-mail címre!