A Gerbeaud sörös-paprikás ízvilággal készül a Gourmet fesztiválra
A Gerbeaud csoport már több éve bejáratott vendége a Gourmet fesztiválnak, így rutinosan építette be legkülönbözőbb gasztronómiát művelő egységei kínálatába az idei év paprika, sercli, sör tematikáját.
A Gerbeaud cukrászda magával viszi a klasszikus és modern ízeit egyaránt, és olyan limitált különlegességekkel is meglepi a közönséget, mint a sörös bonbon, a paprikás macaron, vagy a Mártha Róbert kreatív cukrászunk által kreált Gerbeaud ropogósra keresztelt csokoládé.
Az újdonsághoz a tavalyi ünnepi évünk különlegességét, az Or Noir 1858 étcsokoládét használtuk, amibe a Kávéházban kapható gulyásleves mellé kínált kenyér serclijei kerültek, miután sörben áztattuk őket és házi készítésű paprikaolajjal bolondítottuk meg.
Sörös, paprikás, törős: Gerbeaud ropogós
A csokoládéhoz használt ízben és illatban is egyedülálló bogyós-aszalt gyümölcsös és karamelles-trüffeles ízjegyekkel rendelkező sör a Monyo Brewing Co. Boris the Blade alkotása.
Limitált termékeinkkel az idei Gourmet fesztiválon találkozhatnak! Szeretettel várunk mindenkit a Gerbeaud-standnál!