MELEG ÉTELEK A GERBEAUD KÁVÉHÁZBAN
A Gerbeaud 2019-es kínálata a méltán ismert Dobos torta, Royal csokoládé vagy somlói galuska mellett a gulyáslevest, a bécsi szeletet is felvonultatja.
Nem ismeretlen fogalom a meleg konyha 161 éves történetünkben: 1986-ban I. Ferenc József osztrák császár és Erzsébet királyné (Sissi) látogatása ihlette az alapító Gerbeaud Émile-t a kínálat bővítésére. Ekkor nyílt meg a millenniumi ünnepségekre a királyi fogadóból kialakított melegkonyhás vendéglő Royal Gerbeaud Pavillon néven.
A korábbi Bistro étterem és a 161 éves cukrászda egyesülésével a Gerbeaud Európa egyik, ha nem a legnagyobb cukrászdája és kávéháza lett.
“Ez egy hatalmas újítás az életünkben, mégis tradícióinkat követjük.” – mondta Niszkács Anna, ügyvezető-tulajdonos.
A nagyszerű konyhai csapat Tóth Ágnes Executive Chef vezetésével azon fáradozik, hogy 2020-ra elkészüljön a Gerbeaud végleges kínálata, melyet már nemcsak a szalonjainkban, de az új Vörösmarty térre néző teraszunkon élvezhetnek majd vendégeink.
Várjuk Önt is egy kóstolóra!