Vissza

MELEG ÉTELEK A GERBEAUD KÁVÉHÁZBAN

A Gerbeaud  2019-es kínálata a méltán ismert Dobos torta, Royal csokoládé vagy somlói galuska mellett a gulyáslevest, a bécsi szeletet is felvonultatja.

 

Nem ismeretlen fogalom a  meleg konyha 161 éves történetünkben: 1986-ban  I. Ferenc József osztrák császár és Erzsébet királyné (Sissi) látogatása ihlette az alapító Gerbeaud Émile-t a kínálat bővítésére. Ekkor nyílt meg a millenniumi ünnepségekre a királyi fogadóból kialakított melegkonyhás vendéglő Royal Gerbeaud Pavillon néven.

A korábbi Bistro étterem és a 161 éves cukrászda egyesülésével a Gerbeaud Európa egyik, ha nem a legnagyobb cukrászdája és kávéháza lett.

 

“Ez egy hatalmas újítás az életünkben, mégis tradícióinkat követjük.” – mondta Niszkács Anna, ügyvezető-tulajdonos.

A nagyszerű konyhai csapat Tóth Ágnes Executive Chef vezetésével azon fáradozik, hogy 2020-ra elkészüljön a Gerbeaud végleges kínálata, melyet már nemcsak a szalonjainkban, de az új Vörösmarty térre néző teraszunkon élvezhetnek majd vendégeink.

Várjuk Önt is egy kóstolóra!