Vissza

Húsvét a Gerbeaud-ban

Egy igazi húsvéti különlegesség került a Gerbeaud cukrászda süteményes pultjába, amelyet a Gerbeaud és a két Michelin-csillagos Onyx Restaurant kreatív cukrászvezetője, Mártha Róbert álmodott meg.

Ódákat tudnánk zengeni a “Tojásdesszertről”, de inkább hagyjuk, hogy beszéljen helyettünk a kép és csak a lényeget írjuk le: mogyorós-mandulás répatorta, Dulcey “csokoládéfészek”, narancsos mousseline, lágy narancszselé, Or Noir 1858 étcsokoládé, kandírozott virágszirom.

A Gerbeaud répatortáját minden évben követelik törzsvendégeink, így idén is elhoztuk ezt a felejthetetlen élményt. A desszert tésztájába ananászt és kókuszt is kevertünk, tetejére pedig csodásan krémes Valhrona fehér csokoládés vanília krém került.

Különleges húsvéti macaronok is költöztek az új szezonális kínálatba. Akár ajándékba, akár saját fogyasztásra is szívből ajánljuk őket.

Amennyiben otthon szeretnék élvezni a Gerbeaud különlegességeit, úgy szelet-süteményeinkből 50% kedvezményt biztosítunk elvitel esetén.

Várjuk Önöket sok szeretettel Kávéházunkban!