Vissza

Főszerepben: a Mignon

A Gerbeaud idén ünnepli alapításának 160. évfordulóját. Ezen nemes alkalomból felelevenítjük a régi cukrászat nagy alkotásait, eredeti és mai modern formájukban is.

Októbertől decemberig a Mignont kínáljuk anno és 21. századi formájában.

Októberi szezonális süteményünk számunkra különösen kedves cukrászati remek, hiszen alapítónk, Kugler Henrik volt az, aki a magyar cukrászat történetében elsőként készítette ezt a kifinomult ízléssel dekorált, 18-19. századi francia cukrászatból átvett apró, bájos süteményt, a mignont.

Az izgalmas újdonság kugler néven híresült el a pesti közönség körében.

Kugler 1858

Puncstorta rózsaszín cukormáz bevonattal.

Mignon 2018

Citromos vajas piskóta citromos vajkrémmel, passiógyümölcs zselével, mandulás morzsarétegekkel, citromos mázzal bevonva, citrom confittal díszítve.

Kóstolja meg a hagyományos és a modern ízvilágot is, most különleges, mindkét süteményt tartalmazó ajánlatunkkal!