Főszerepben: a Mignon
A Gerbeaud idén ünnepli alapításának 160. évfordulóját. Ezen nemes alkalomból felelevenítjük a régi cukrászat nagy alkotásait, eredeti és mai modern formájukban is.
Októbertől decemberig a Mignont kínáljuk anno és 21. századi formájában.
Októberi szezonális süteményünk számunkra különösen kedves cukrászati remek, hiszen alapítónk, Kugler Henrik volt az, aki a magyar cukrászat történetében elsőként készítette ezt a kifinomult ízléssel dekorált, 18-19. századi francia cukrászatból átvett apró, bájos süteményt, a mignont.
Az izgalmas újdonság kugler néven híresült el a pesti közönség körében.
Kugler 1858
Puncstorta rózsaszín cukormáz bevonattal.
Mignon 2018
Citromos vajas piskóta citromos vajkrémmel, passiógyümölcs zselével, mandulás morzsarétegekkel, citromos mázzal bevonva, citrom confittal díszítve.
Kóstolja meg a hagyományos és a modern ízvilágot is, most különleges, mindkét süteményt tartalmazó ajánlatunkkal!