Vissza

Különleges csomagolású születésnapi csokoládék Gerbeaud Émile emlékére

Mindig törekszünk arra, hogy vendégeinknek megköszönjük azt a rengeteg szeretetet, amit folyamatosan kapunk tőlük. Ez az év különösen kedves számunkra, hiszen 160. születésnapunkat ünnepeljük.

A születésnapunk alkalmából egy régi Gerbeaud hagyományt hívtunk életre: kortárs művészeket kértünk fel Cacao Barry Or Noir 1858 csokoládéból készült születésnapi csokoládénk csomagolásának megtervezésére, hiszen több mint másfél évszada maga Gerbeaud Emil is a kor ünnepelt művészeivel dolgozott együtt termékei csomagolásán.

A limitált számban kapható táblás csokoládéhoz három különböző csomagolás készült Kiss Tibor zenész-festőművész, Réti Kristóf, az Autistic Arts Alapítvány művészeti foglalkozásain alkotó autista művész valamint Áron Eszter, az Áeron ruházati márka alapítója és tervezője jóvoltából.

Fontosnak véljük, hogy hűen innovatív névadónkhoz mi is támogassuk a kortárs művészetet, hiszen egy a célunk: sokszínű művészetünkön keresztül kommunikálni saját közönségünkkel, legyen az vizuálisan, vagy ízekben kifejezve.

 

Várunk művészetkedvelőket, ízkedvelőket egyaránt!