Vissza

160 éves a Gerbeaud cukrászda!

A Gerbeaud 160 éves örökségének ünnepe!

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett cukrászdánk, hiszen immár 160. születési évünkbe léptünk.
Szeretnénk osztozni Önökkel az ünneplésben, hiszen szeretetük és hűségük hajtóerőként szolgál a legkeményebb hétköznapokon is.

Ami a süteményes pultot illeti, az évben izgalmas újdonságokkal és rég nem látott klasszikusokkal készülünk és készültünk eddig is.
Februárban visszahoztuk sokak kedvenc Gerbeaud süteményét, a Lúdláb tortát. Új köntösbe öltöztettük, azonban ízeiben mindenkit visszarepített az időben aki csak megkóstolta. Két hónapon keresztül volt elérhető kínálatunkban, majd ezt a mennyei finomságot váltottuk a Diplomata pudingra.

El sem tudnánk mondani, hányan kérték tőlünk az elmúlt évek során a Diplomata puding visszahozatalát, mi pedig ezen vendégeinknek szerettünk volna kedveskedni. Amellett, hogy a klasszikus régi formájában is megtalálható volt kínálatunkban, nagyot álmodtunk és fiatalos ruhába öltöztettük ezt a közkedvelt édességet.
László Tamás, a Gerbeaud cukrászda kreatív cukrász vezetője egy izgalmas, modern változatát alkotta meg a Diplomata pudingnak: rózsaszín, szinte hernyóra hasonlító formája, rumpunccsal átitatott piskótája és mandularopogóssal bevont talpa egészen más megvilágításba helyezte a süteményt!

Június 14-e óta a Gerbeaud Emil által honosított konyakmeggy előtt tisztelgünk: cukrász vezetőnk Konyakmeggydesszertje nemcsak külsejében, de ízében is maradandó élmény az ínyencek számára! Azoknak, akik a konyakmeggy klasszikus verzióját kedvelik, a Konyakmeggy ‘1858’ páratlan élményt nyújt: 5 darab klasszikus Gerbeaud-féle, eredeti recept alapján készülő konyakmeggy várja őket egy csomagban.

A két hónap nagyon gyorsan eltelik, így érdemes meglátogatni bennünket, hiszen még további két tradícionális sütemény eredeti és modernizált verziója lesz megtalálható pultunkban az év végéig!