Fizető felszolgáló

Foglalkozás: Teljes munkaidő
Fizetés: 1800 – 2500 HUF

Magyarország méltán leghíresebb, egyben leginnovatívabb cukrászdájába, a Gerbeaud Kávéház és Cukrászda fantasztikus csapatába keresünk felszolgálót.

Munkád a vendégek minden létező elvárást felülmúló kiszolgálása és fizettetése lesz, melynek során abban segítesz, hogy vendégeink ételeket, süteményeket vagy akár borokat rendelhessenek, ajánlhasd nekik a legfinomabb fogásainkat, bor és desszert párosításainkat, valamint újdonságainkat, a választott ételeket és italokat maradéktalanul megkapják és hogy felejthetetlen élményt nyújthass a világ minden tájáról érkező vendégeinknek.

Ha Rád vártunk, akkor Te érted és érzed, hogy munkánk fókuszában a vendég áll, szerethető személyiség vagy kiváló kommunikációs képességekkel, nagy munkabírással és imádod a pörgést. Fontos, hogy legyen vendéglátás területén szerzett magabiztos tapasztalatod és a meggyőző angoltudásodat is minden percben kamatoztathatod majd.

Bejelentett, teljes munkaidős állást ajánlunk heti négy napban, napi 10 órában, rugalmas beosztással, családbarát nyitvatartással, határozatlan idejű szerződéssel, fizetett szabadsággal, jatt-al és szakmai programmal, ebéd és vacsora lehetőséggel, egészségmegőrző és csapatépítő programokkal, családbarát lehetőségekkel a Belváros szívében, három metró találkozásánál a Vörösmarty téren.

Fényképes önéletrajzodat Kávéház Felszolgáló megjelöléssel a hr@gerbeaud.hu e-mail címre várjuk!