Event Sales Manager

EVENT SALES MANAGERT KERESÜNK!

A vendéglátás az emberekről szól. A vendégekről, és azokról, akik ezt az élményt nyújtják számukra a rendezvények előkészítése, szervezése és lebonyolítása során.

Szeretnéd kipróbálni magad a Gerbeaud Catering csapatának izgalmas világában? Ha rendelkezel néhány éves rendezvényértékesítési tapasztalattal, kreatív személyiség vagy kiváló kommunikációs képességgel, akkor ez a munka Neked szól!

A pozícióról, feladatokról, amit tőled várunk:

Rendezvényértékesítési menedzserünk a kapcsolattartó családi és céges rendezvényekre vonatkozó megkereséseink esetén, aki végigvezeti az ügyfeleket a szervezési folyamaton az ajánlatkéréstől és az első helyszínbejárástól kezdve a rendezvénytervezés további szakaszain.

Felelős a személyre szabott ajánlatok elkészítéséért saját helyszíneinkre és kitelepüléses rendezvényeinkre vonatkozóan is, az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásainak értékesítéséért és az események magas színvonalú megtervezéséért. Precízen kézben tartja a lebonyolításához szükséges külső- és belső kommunikációt, szorosan együttműködve a Gerbeaud minden egységével (Émile Ház, Gerbeaud Kávéház, Onyx Műhely,) és szolgáltató partnereinkkel.

A mindennapok során ügyfelek százaival veszi fel a kapcsolatot, önállóan képviselve a cégcsoportot, beleértve családi eseményeket tervező egyéni vendégeinket, nagy vállalatok és intézmények, utazási irodák és rendezvényügynökségek képviselőit.

Nálunk széles a rendezvénypaletta: üzleti megbeszélések, tréningek, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, süteménykóstolók, születésnapok, babavárók, esküvők is színesítik a mindennapjainkat. Saját helyszíneink közé tartozik a budai Émile Ház és a Gerbeaud Kávéház szalonjai, üvegtetős Átrium terme is, de az Onyx Műhely is otthont adott már fúziós rendezvényeknek.

 

Téged keresünk:

A Gerbeaud Catering csapata téged keres, ha van már néhány év releváns szakmai tapasztalatod, otthonosan mozogsz a rendezvények világában, képes vagy összefogni és sikerre vinni a különböző esemény projekteket.

Az ideális menedzser gyorsan képes alkalmazkodni a cég értékeihez, munkája közben pozitív ügyfél- és csapatélményt nyújt. Olyan proaktív személy jelentkezését várjuk, akiben látjuk a minket is mozgató szakmai motiváltságot. Ha hozzánk hasonlóan szenvedélyesen szereted a rendezvények világát, érted és érzed, hogy munkánk célja az elégedett ügyfél, a boldog vendég, és tudod, hogy a rendezvény akkor az igazi, ha Te is ott állsz mögötte, megtaláltad a helyed!

Rád számítunk, ha nyitottan és megoldásfókuszúan nézel szembe a kihívásokkal, komplexen gondolkozol az értékesítés teljes folyamatáról, partnereinkkel szívesen ápolod a kapcsolatot. Felsőfokú tanulmányokkal rendelkezel, magyarul és angolul (további magabiztos nyelvismeret előny, de nem feltétel) írásban és szóban egyaránt jól kommunikálsz. Képes vagy önálló munkavégzésre, de érted a csapatmunka előnyeit is. A minőségtudatosság és az együttműködés vezérel a munkád során, legyen szó külső partnereinkről vagy a kollégáinkról.

Hab a tortán, ha releváns külföldi tapasztalattal rendelkezel, és akár már holnap tudsz kezdeni!

 

Amit mi kínálunk:

Csatlakozz hozzánk, és dolgozz változatos projekteken, a rendezvényipar kiemelkedő partnereivel!

Bejelentett, teljes munkaidős állást ajánlunk határozatlan idejű szerződéssel, mennyei Gerbeaud kávéval és személyzeti étkezéssel, valamint egy fantasztikus csapathoz tartozás lehetőségével itt, a belváros szívében!

  • belvárosi iroda, gyönyörű munkakörnyezet, impozáns rendezvényhelyszínek
  • heti 40 óra alapvetően irodai munkarend szerint, amit rugalmasan kezelünk, hiszen vannak olyan esti vagy hétvégi rendezvényeink, ahol fontos az aktív szakmai támogatásod és számítunk rád
  • pörgős csapat, nyitott és barátságos légkör, családias közösség
  • céges bulik és csapatépítők, így nálunk biztosan nem lesz gondod azzal, hogy hamar beilleszkedj
  • támogató szakmai és technikai háttér, fejlődési lehetőség, széleskörű tapasztalatszerzés a cégcsoport minden egységével való szoros együttműködés révén és a különböző rendezvényeknek köszönhetően
  • céges telefon, laptop
  • kedvezmények a cégcsoport egységeiben

Ha többet szeretnél tudni a pozícióról, érdeklődésed és jelentkezésed fényképes önéletrajzzal, a bérigényed megjelölésével 2024. május 31-ig itt várjuk: hr@gerbeaud.hu

Reméljük, hamarosan találkozunk!