GERBEAUD 160

1858 NEAPOLITAN

Or Noir 71,9% étcsokoládéból, 12 darab Szavatossági idő: 12 hónap

1858 Ft

1858 MINI TÁBLÁS CSOKOLÁDÉ

Or Noir 71,9% étcsokoládéból Nettó tömeg: 13,5 g, Szavatossági idő: 12 hónap

390 Ft

1858 TÁBLÁS CSOKOLÁDÉ

Or Noir 71,9% étcsokoládéból Nettó tömeg: 75 g, Szavatossági idő: 12 hónap

1858 Ft

1858 BONBON 3 DARABOS

Étcsokoládé korpuszban vérbarack-zselével készült csokoládé ganache, sókristályos pekándió-praliné ropogós réteggel. Nettó tömeg: 33 g (3 darab), Szavatossági idő: 3 hét

990 Ft

1858 BONBON 6 DARABOS

Étcsokoládé korpuszban vérbarack-zselével készült csokoládé ganache, sókristályos pekándió-praliné ropogós réteggel. Nettó tömeg: 66 g (6 darab), Szavatossági idő: 3 hét

1690 Ft

GERBEAUD 160 TORTA

A torta alapja egy kakaós vajas piskóta, melyre vérbarack zselével rétegzett karamellás étcsokoládé mousse kerül, sókristályos pekándió ropogóssal, zölddió pürével, a tetején főzött étcsokoládé áthúzással.

4160 Ft

Lúdláb torta

Február 14. – április 14.

Lúdláb torta '2018'

Kakaós tésztán csokoládé mousse közepében konyakmeggy-zselével és meggyes pillecukorral, tetején kakaós morzsával és aszalt konyakmeggyel díszítve.

2018 Ft

Lúdláb torta '1858'

Kakaós piskótán habosított párizsi krém konyakmeggyel és étcsokoládé bevonattal.

1858 Ft

Diplomata puding

Április 14. – június 14.

Diplomata puding '2018'

Francia linzer lapra rétegzett gyümölcsvelős vaníliás krémmel, rum-puncsba áztatott piskótával, mandula ropogóssal és tejes bevonóval készült.

2018 Ft

Diplomata puding '1858'

Az eredeti recept szerint vaníliás rumos krémmel, piskótakockákkal, mandulaszeletekkel és tejszínhabbal készítjük.

1858 Ft

Konyakmeggy

Június 14. – Augusztus 14.

Konyakmeggy desszert

Kakaós keksz alapú, házi konyakmeggy darabokkal dúsított Valrhona étcsokoládé mousse golyót, közepében konyakos briós tésztával, fényes meggybevonóval és konyakmeggy lével – mely egy pipettából adagolható a desszert belsejébe.

2018 Ft

Konyakmeggy anno

A konyakmeggy a Gerbeaud cukrászda valódi öröksége, maga Gerbeaud Emil honosította meg Magyarországon az 1800-as évek végén. A receptúra egyszerű, a titok a kiváló minőségű alapanyagokban és a szaktudásban rejlik. A meggyek hónapokig konyakban pihennek, majd fondantba és többször étcsokoládéba mártva érnek 2 hétig. Ez idő alatt az étcsokoládé megtartva formáját megdermed, a meggy kiengedi magából a konyakot és el is készül a falatnyi desszert. 5 darab.

1858 Ft